27 d’octubre de 2020 27/10/20

"L'obra faraònica" del Conde de Oliva, amb quasi 700.000 €, ja apareix en unes condicions "d'asfalt envellit"

"L'obra faraònica" del Conde de Oliva, amb quasi 700.000 €, ja apareix en unes condicions "d'asfalt envellit" - (foto 1)
  • "És difícil fer-ho pitjor" indica el portaveu socialista, entorn a tot les polítiques que han girat entorn a l'obra faraònica d'aquest Govern a Oliva

MÉS FOTOS
"L'obra faraònica" del Conde de Oliva, amb quasi 700.000 €, ja apareix en unes condicions "d'asfalt envellit" - (foto 2)
"L'obra faraònica" del Conde de Oliva, amb quasi 700.000 €, ja apareix en unes condicions "d'asfalt envellit" - (foto 3)

Aplegaren quasi 1 milió d'euros de Diputació, i en principi, s'entenia i així feren quasi tots els municipis, era per millorar les diferents infraestructures de les localitats amb petites obres. "Parlant en Diputació, ens explicaren que es volia millorar els distints municipis, amb projectes xicotets, per fer molt i adaptar distints apartats del poble, però ací a Oliva s'apostà en gastar quasi 700.000 € en una sola obra, el bulevard del Conde de Oliva" comenta Mengual.

Des del Grup Socialista "no enteníem aquesta prioritat, ja que el Barri de Sant Francesc, on pertany aquest carrer, necessita d'una rehabilitació de tot el barri: voreres, faroles, clavegueram, asfalt, immobiliari,...i amb aquesta quantia, així podrien haver-ho fet, però decideixen fer aquesta obra".

"El desgavell sols acabava de començar. Es reuneixen amb el veïnat quan ja estava l'obra adjudicada, i per tant no podien aportar cap idea o projecte (això no és participació ciutadana), les direccions del barri després d'aquesta obra no estan clares a dia de hui, i el pàrquing o el clavegueram, ens costarà més diners encara" menciona Carlos Mebgual.

Per tant veiem totes les males polítiques sofrides per aquesta decisió sense rumb i planificació, on les direccions encara estan per confirmar, on al principi havien semàfors, ara ja no, per moments el Carrer Conde de Oliva tindria la direcció cap amunt, després cap a baix, on el clavegueram s'ha tret després dels PEPOS pujant la quantia econòmica de l'obra, on també s'han tingut que llogar dos pàrquings, sumant més diners a aquest projecte, i no contents amb això, ara ja apareixen els primers desperfectes.

"Ja apareixen els primers desperfectes a l'asfalt. Tan sols han passat uns mesos de l'acabament de l'obra prima d'aquesta legislatura, i ja tenim que vore aquesta situació. No és possible tanta malifeta política en tan sols una obra" finalitza el portaveu del PSPV a Oliva.

Pujar