elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament aprova el conveni de col·laboració amb l'Associació de Comerciants d'Oliva ACCO

L'Ajuntament aprova el conveni de col·laboració amb l'Associació de Comerciants d'Oliva ACCO - (foto 1)

    El Regidor-Delegat de Comerç, Mercats i Consum de l'Ajuntament d'Oliva, Pepe Salazar, i la presidenta de l'Associació de Comerciants d'Oliva ACCO, Rosa Llopis, van signar el passat 22 de desembre el conveni de col·laboració entre el consistori i l'entitat comercial per a la promoció del comerç local d'Oliva durant el passat 2017.

    El conveni estableix que el consistori aportarà una subvenció de 8.500 euros a ACCO, 2.000 més que en el conveni del 2016, que servirà per al finançament de la seua activitat, en ser considerada d'utilitat pública, interés social i veïnal, i complementària a la desenvolupada pel mateix consistori pel que fa a la promoció del comerç local. Pel que fa a les despeses subvencionades, tenim les nòmines del personal de la mateixa entitat, els serveis exteriors i les despeses en funcionament, el lloguer d'immobles, els subministraments necessaris per a l'execució i difusió i el material fungible d'oficina.

    Per la seua banda, el regidor de Comerç, Pepe Salazar, s'ha mostrat satisfet per la signatura d'aquest conveni: "Som conscients del treball que l'Associació de Comerciants d'Oliva ACCO realitza en benefici del nostre comerç local. Per això hem fet l'esforç d'incrementar no només la subvenció anual establerta en el conveni sinó també el suport necessari, tant pel que fa a les infraestructuras com a la comunicació, de les diverses accions promocionals que s'organitzen al llarg de l'any: la campanya comercial i el Mercat de Nadal, el Mercat d'Estiu Voramar, la Fira de les Rebaixes, etc."

    Pujar