18 de setembre de 2020 18/9/20

Esgotades les inscripcions per al Concurs de Prebrera Farcida

Esgotades les inscripcions per al Concurs de Prebrera Farcida - (foto 1)
  • 20 participants opten a aconseguir el primer premi d'aquesta sisena edició. Aquest certamen tindrà lloc aquest dissabte en el Mercat Municipal

Una vegada tancat el termini d'inscripció per al VI Concurs de Pebrera Farcida, ja està tot preparat perquè aquest dissabte a partir de les 10h se celebre el certamen en el Mercat Municipal. Tal com estableixen les bases, 20 participants seran les que opten a aconseguir el premi a la millor pebrera farcida d'Oliva en aquesta sisena edició.

A les 9.30 h, els participants presentaran les cassoles que hauran elaborat prèviament a casa. Després de la degustació i deliberació per part del jurat, els premis és lliuraran sobre el migdia. Per a la degustació del jurat caldrà elaborar un mínim de 4 racions per cada plat que es presentarà amb els ingredients bàsics: pebrot, arròs, tonyina negra, fesol de careta, garrofó i tomaca.

El jurat està integrat per membres molt representatius del municipi i excel·lents coneixedors de la gastronomia olivense com el president de l’Associació de Gastronomia d’Oliva Gastroliva, Paco Oltra “Soqueta”, Elia Sanchis, Fallera Major d’Oliva 2020, Mª José Berbegall, periodista, David Fuster, esportista i empresari i Juanvi Mas, xef del Restaurant La Llotja.

Joaquin Calafat, regidor de Turisme ha agraït a tots els participants la seua implicació i voluntat de participar en aquest concurs tan entranyable que mostra a tots i totes, els encobrisques mes tradicionals d'un dels plats mé stipics de la cuina olivense.

El primer premiés un lot de productes valorat en 100 euros, l´invitació per a donar una Masterclass en FITUR i un sopar per a dos persones al restaurant El Lloc. A més, el segon premi també rebrà un lot de productes valorat en 50 euros i un brunch en el Restaurant Mandala.

Per a tots els participants hi haurà un lot de dos productes del Mercat i un davant al brodat exclusiu.

Pujar