elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El departament de salut d’Oliva organitza unes jornades formatives per a treballar “La salut en tots els àmbits de la nostra vida”

  Aquesta setmana s'inicia un cicle de Jornades Formatives que ha organitzat el Departament de Salut de l'Ajuntament d'Oliva, que dirigeix Miguel Monzonís, dins del marc d'accions i xerrades formatives de Xarxa Salut.

  En aquesta ocasió, la temàtica de les jornades és "La Salut en tots els àmbits de la nostra vida". Aquestes xerrades, obertes a la ciutadania, s'han organitzat en tres sessions, d'hora i mitja cadascuna, i es realitzaran de 19.00 h a 20.30 h, els dies 17 de febrer, 3 de març i 24 de març al saló de plenaris de l’Ajuntament d’Oliva.

  Les jornades estaran a càrrec de l'equip '3 és més' (https://tresesmes.com/)", especialista en treball multidisciplinari, en eines participatives i d'investigació social, amb més de 20 anys d’experiència i compromesos amb la construcció d’una societat més justa, inclusiva i equitativa.

  És per aquesta raó que s’ha comptat amb aquesta plataforma d’assessorament en matèria de participació ciutadana i investigació social per a la realització de les jornades participatives i formatives que segons el propi regidor de Salut, “són cada vegada més necessàries per tal d’aplegar a una conscienciació d’una vida més saludable amb l’aportació dels coneixements dels i les professionals sanitaris i les vivències de la ciutadania en general”, ha conclòs Monzonís en la presentació d’aquest cicle de Jornades Formatives.

   

  Pujar