elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Conservatori Professional de Música d’Oliva ‘Josep Climent’ commemora enguany el 250 Aniversari de Beethoven

El Conservatori Professional de Música d’Oliva ‘Josep Climent’ commemora enguany el 250 Aniversari de Beethoven
  • La programació de l’Any Beethoven ha estat presentada a l’Ajuntament d’Oliva que col·labora junt amb altres entitats

MÉS FOTOS
El Conservatori Professional de Música d’Oliva ‘Josep Climent’ commemora enguany el 250 Aniversari de Beethoven - (foto 2)

2020 serà l’Any Beethoven en matèria musical a la ciutat d’Oliva. D’aquesta forma s’ha presentat al saló de plens de l’Ajuntament d’Oliva el programa d’actes que commemora aquesta efemèride i que naix amb l’objectiu de donar a conéixer al gran públic l’obra musical d’un dels millors compositors de música clàssica de tots els temps.

L’Any Beethoven sorgeix a iniciativa del Conservatori Professional de Música ‘Josep Climent’ ubicat a la nostra ciutat i inclou una sèrie de concerts i audicions oberts a tota la ciutadania que es desenvoluparan al llarg del present any dins de les seues instal·lacions educatives.

Aquesta iniciativa que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Oliva a través de les Regidories d’Educació i la de Cultura i Música ha estat presentada aquest matí al saló de plens amb l’assistència del director del conservatori, José Tomás Estornell; la coordinadora de l’activitat, Patricia Gasque; la regidora d’Educació, Mª Josep Llorens i del regidor de Cultura i Música, Julio Llorca.

‘La majoria de concerts es realitzen al nostre conservatori però també hi ha un concert al Teatre Serrano el pròxim 8 de maig a les 20 h on actuarà l’orquestra del conservatori junt amb alumnes de piano’ assenyalava el director del conservatori José Tomás Estornell.

L’Any Beethoven constará de 8 concerts i tres audicions d’alumnes del centre, a més, de tota l’activitat docent que girarà al voltant de la figura d’aquest compositor alemà. La primera de les activitats està prevista per al próxim dijous, 20 de febrer. Tots els concerts i audicions són gratuïts.

Pujar