25 de juny de 2019 25/6/19

Yáñez ‘garanteix treball per Nules enfront dels qui sols saben fer-se selfis’

Yáñez ‘garanteix treball per Nules enfront dels qui sols saben fer-se selfis’ - (foto 1)

“És hora que deixem a un costat els selfis i els ‘likes’ per a deixar-mos la pell per Nules. I solament el Partit Popular és garantia de rebaixa d'impostos i de bonificacions a autònoms, de treball per Nules”. Isabel Bonig, candidata del PP a la presidència de la Generalitat Valenciana, ha acompanyat hui a la número 3 al Congrés, Inmaculada Yáñez, en una trobada amb afiliats i simpatitzants de Noves Generacions i del Partit Popular de Nules.

“Quan governa l'esquerra es malgasten els diners públics, com ha ocorregut a Nules, on un pacte s'ha dedicat a malbaratar els estalvis de tots els veïns en el seu propi benefici, mai en profit de les famílies”. Tal com ha declarat Yáñez, “és necessari invertir a Nules, en la nostra costa, treballar per garantir qualitat de vida als nostres veïns. En definitiva, posar-nos a treballar”.

I el compromís de la número 3 al Congrés “és ser molt pesada, perquè Nules mereix tot. Futur, desenvolupament i creixement. Llibertat perquè les mares i pares puguen escollir l'educació dels seus fills, liquiditat per a saber on s'ha d'invertir els diners”.

A l'acte, en el qual ha estat present Miguel Barrachina, candidat del PP als Corts per Castelló, també ha assistit el candidat del PP a l'alcaldia, Mario García. “Volem generar inversió enfront d'els qui acaben amb els diners de tots els veïns amb l'únic desig de finançar els seus capritxos. Volem que els nostres autònoms, empresaris i comerciants, cobren dins del termini i en la forma escaient quan presten un servei, no que se'ls dega durant més de mig any serveis per la irresponsabilitat d'els  qui tenim al capdavant del consistori”.

I per a aconseguir-ho, Bonig ha apostat per una revolució fiscal que baixe un 7% l'IRPF a tots els valencians que cobren fins a 35.000 euros. “L'eliminació de l'Impost de Successions i Donacions i també el de Patrimoni, a més de rebaixar l'IRPF a totes les famílies que tinguen o adopten un fill”, ha declarat la candidata.