elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de vint comerços participen en la III Ruta de Decoració Nadalenca

Més de vint comerços participen en la III Ruta de Decoració Nadalenca
  • Comença la Campanya de Nadal del comerç local amb novetats

La III Ruta de Decoració Nadalenca dels Comerços Locals s'ha presentat amb novetats importants amb les quals s'ha volgut incrementar la participació del xicotet comerç. De fet, en aquesta edició s'han sumat a aquesta iniciativa un total de 23 comerços, i un any més s'ha confeccionat un díptic amb un plànol perquè els veïns i les veïnes puguen visitar els diferents comerços participats engalanats.

"En aquesta edició hi haurà dues categories ja que a més de premiar els aparadors també es farà un reconeixement a la decoració de l'interior del local, de manera que donem l'oportunitat de participar a més comerços que per diferents circumstàncies tenen un aparador xicotet o no en tenen, així enguany s'ha convidat també a participar-hi al sector hostaler", explica el regidor de Comerç, César Estañol.

Per tant, hi haurà un primer premi a la millor decoració i aparador per un import de 600 euros, i un altre primer premi a la millor decoració interior per la mateixa quantitat. Així, el jurat visitarà cadascun dels locals participants la propera setmana per a atorgar els premis.

L'objectiu d'aquest concurs és fer un reconeixement a l'esforç dels comerciants per mantindre els aparadors i locals atractius per tal de millorar la imatge del comerç local de la localitat, "volem crear un ambient festiu i nadalenc alhora que promovem les vendes, l'Ajuntament col·labora amb els participants organitzant tallers i cursos d'aparadors i decoració. Es tracta d'una iniciativa que es va posar en marxa a Nules per primera vegada l'any 2016 i amb la qual pretenem dinamitzar i donar suport al comerç local", comenta Estañol.

Per altra banda, també està en marxa la campanya nadalenca del comerç local amb el lema "Per a tot el que pugues imaginar compra a Nules" que finalitzarà el proper 6 de gener i que compta amb novetats enfocades a premiar els clients.

Així, amb el tiquet de compra es podrà participar en el sorteig de cinc vals de 100 euros cadascun per a comprar en el comerç adherit a la campanya; i a més enguany s'inclouen en la campanya les xarxes socials, de manera que entre les persones que pengen en el seu perfil de Facebook una fotografia amb la decoració d'algun dels locals participants acompanyada amb l'etiqueta #rutasescaparatesnules2018 se sortejaran tres vals de 100 euros per a comprar en el comerç local.

El regidor de comerç, César Estañol, ha estat acompanyat en aquesta presentació amb Olga Batalla, interiorista i encarregada d'impartir els tallers de decoració; Merche Gargalló del comerç Monregal, guanyador del segon premi de decoració d'aparadors de l'any 2017; i Adela Alfaro representant del comerç AD Decoració que va guanya el primer premi els anys 2016 i 2017.

 

Pujar