28 de març de 2020 28/3/20

Els serveis d´emergència de Nules fan sonar les sirenes per a agraïr la col·laboració de la població

Els serveis d´emergència de Nules fan sonar les sirenes per a agraïr la col·laboració de la població - (foto 1)
  • L’ajuntament anima la ciutadania a adornar els balcons per a rebre’ls quan recorrin el municipi

MÉS FOTOS
Els serveis d´emergència de Nules fan sonar les sirenes per a agraïr la col·laboració de la població - (foto 2)
Els serveis d´emergència de Nules fan sonar les sirenes per a agraïr la col·laboració de la població - (foto 3)

Les forces de seguretat i els serveis d’emergència de Nules: Policia Local, Guàrdia Civil, Creu Roja i Protecció Civil recorreran, de nou, aquest dissabte el municipi per a agrair amb les seus sirenes l’esforç de la ciutadania, en especial dels més menuts,  al complir el confinament i les recomanacions establertes en l’actual Estat d’Alarma.

Per aquest motiu, des de l’Ajuntament de Nules s’anima la ciutadania a adornar els seus balcons per a rebre els cotxes al pas pels seus carrers, “és una manera de que els xiquets i xiquetes treballen la creativitat omplint els balcons de color. Al mateix temps, amb aquesta acció el que es vol també és animar tant a les forces de seguretat com als serveis d’emergència de la nostra localitat”, comenta l’alcalde de Nules, David García.   

Aquesta iniciativa es va posar en marxa el passat cap de setmana i va tindre molt bona acollida entre la ciutadania, en especial entre els més menuts de la casa. El principal objectiu és agrair l’esforç de cada veí i veïna per quedar-se a casa col·laborant així a que no es propagui el virus.

Pujar