elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La reina i dames de la vila presideixen la celebració en honor a Sant Roc

La reina i dames de la vila presideixen la celebració en honor a Sant Roc
  • Aquest any no ha tingut lloc la processó ni el tradicional repartiment de bescuits

MÉS FOTOS
La reina i dames de la vila presideixen la celebració en honor a Sant Roc - (foto 2)
La reina i dames de la vila presideixen la celebració en honor a Sant Roc - (foto 3)
La reina i dames de la vila presideixen la celebració en honor a Sant Roc - (foto 4)
La reina i dames de la vila presideixen la celebració en honor a Sant Roc - (foto 5)

La reina de la Vila de Nules, Jèssica Gozalbo Romero, i les dames, Cristina Cuesta Valero i Zaila Ferrer Moldenhawer han presidit juntament amb l’alcalde de Nules, David García, i de membres de la Corporació Municipal la missa  en honor a Sant Roc que ha tingut lloc a la capella de la Mare de Déu del Carme de les platges de Nules.

Cada any els nulers i les nuleres homenatgen a Sant Roc amb diferents actes que per les actuals circumstàncies sanitàries derivades de la Covid-19 s’han suspès. No obstant això, s’ha mantingut un dels actes religiosos per a commemorar aquesta festivitat, ja que també s’ha suspès la processó i el tradicional repartiment de bescuits i pans davant de la capella de la població marítima.

Així doncs, aquesta programació comptava amb destacades activitats esportives que també s’han suspès com la Marxa a Peu Solidària no competitiva a benefici  de l’Associació contra el Càncer, la Volta a Peu Sant Roc o la prova ciclista  Trofeu Sant Roc Platja de Nules, entre altres. Però a més, també la terrassa l’Estany albergava  espectacles i actuacions musicals i culturals.

Pujar