28 de novembre de 2020 28/11/20

El PP reclama a l'alcalde de Nules que “els facilite la vida als comerços en lloc de complicar-li-la”

El PP reclama a l'alcalde de Nules que “els facilite la vida als comerços en lloc de complicar-li-la” - (foto 1)
  • Les bases establides per l'ajuntament generen confusions entre els clients i concentren en un negoci la compra en lloc de distribuir els fons

El Partit Popular de Nules ha fet una crida a l'alcalde de la localitat perquè “facilite la vida als comerços en lloc de complicar-li-la”. Marta López, regidora del PP a Nules, ha lamentat que la localitat “haja establit unes bases d'ajuda als comerços que són un autèntic embolic i que en lloc de redistribuir els fons en diversos negocis obliga el client a realitzar la totalitat de les seues compres en un únic establiment”.

L'objectiu és que “tota Nules guanye, i aquestes bases serien una bona oportunitat d'aconseguir-lo si l'alcalde, en lloc d'actuar de nou per lliure, haguera escoltat als professionals i haguera posat en pràctica les propostes que des dels professionals es plantegen”. No obstant això, “una vegada més ha actuat com sol fer, sense escoltar a ningú i decidint de manera unilateral una campanya que està generant més crítiques que aplaudiments”.

Des del PP “donarem suport a qualsevol iniciativa que vaja en la línia de treballar per Nules, per a garantir que els fons d'aquest municipi ajuden a blindar els pilars de la nostra economia, que són els autònoms, les pimes, les micropimes i les empreses”. És a ells “als qui hem d'injectar els fons que des de l'alcaldia segueixen sense activar-se i que serien bàsics per a reforçar els baluards del nostre teixit productiu”.

Cal recordar que el PP va presentar al juny una bateria de mesures per a activar l'economia i evitar la crisi en la localitat. “Des de mesures socials per a evitar la ruïna de les famílies, fins als plans econòmics que feren costat a tots els sectors econòmics de la localitat, totes van ser accions dirigides a sumar, mai a restar”. Hui Nules, tal com ha explicat Marta López, pateix una desocupació que afecta  719 famílies, mentre que a l'inici de l'any el registre era de 538. “O ens posem a treballar ja de manera conjunta per a evitar que Nules caiga en la ruïna, o el protagonisme de l'alcalde i les seues mesures populistes poden acabar precipitant-nos al desastre”, ha declarat la regidora.

Pujar