elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PSPV–PSOE de Nules celebra la inclusió del servei de menjador en l’escola d’estiu gràcies a l’esmena del grup municipal socialista

El PSPV–PSOE de Nules celebra la inclusió del servei de menjador en l’escola d’estiu gràcies a l’esmena del grup municipal socialista
  • La regidora socialista Maribel Peñalver destaca que esta mesura permetrà la conciliació familiar i laboral

El PSPV–PSOE de Nules celebra que “gràcies a la nostra esmena, l’escola d’estiu tindrà menjador”. L’equip de govern de Centrats en Nules (CenN) va proposar una escola d’estiu sense menjador, però des d’un primer moment el Grup Municipal Socialista va demanar que s’oferira este servei per a atendre correctament els xiquets i les xiquetes, assegura la regidora socialista Maribel Peñalver. “Gràcies a l’esmena que vam fer, els assistents podran dinar allí, la qual cosa permetrà la conciliació familiar i laboral dels veïns i les veïnes de Nules que ho necessiten”, Peñalver.

“Igual que ocorre amb l’escola durant el curs, que sí que ofereix la possibilitat de portar als nostres fills I filles al menjador, per què l’escola d’estiu no ha de comptar amb este servei? No té cap sentit”, comenta la edila. Tenint en compte que els mesos d’estiu poden resultar molt complicats d’organitzar per a algunes famílies, ja que els menuts tenen més hores lliures, reconeix Peñalver, “l’ajuntament ha de fer el possible per ajudar a les classes treballadores que necessiten deixar als seus fills i filles al menjador”, exigeix la regidora socialista.

L’escola d’estiu al municipi es realitzarà durant un més, començant el 29 de juny i finalitzant el 30 de juliol, al llarg d’estos dies, les famílies que ho necessiten podran sol·licitar el servei de menjador. “No es tracta d’un servei obligatori”, puntualitza Peñalver, “però des del PSPV – PSOE de Nules treballem pensant en tots els veïns i les veïnes del municipi i potser algú no es pot fer càrrec dels menuts durant l’hora de dinar, per tant, considerem imprescindible oferir la possibilitat de deixar-los a l’escola”.

En este sentit, les famílies nombroses o monoparentals només pagaran el 50 % del preu del menjador, mentre que els participants amb discapacitat igual o superior a 33 %, les famílies amb un informe del departament de polítiques inclusives o aquelles persones que estiguen en l’atur més d’un any es beneficiaran d’una reducció en la quota del 100 %.

Pujar