30 de març de 2020 30/3/20

El PSPV-PSOE de Nules demana que es faça una “revisió exhaustiva” del quilometratge que hauria cobrat l'alcalde

El PSPV-PSOE de Nules demana que es faça una “revisió exhaustiva” del quilometratge que hauria cobrat l'alcalde - (foto 1)
  • Romero explica que “de Nules a Castelló hi ha 20 quilòmetres i s'han comptabilitzat 30”

El PSPV-PSOE de Nules ha presentat una instància sol·licitant una “revisió exhaustiva” dels pagaments de quilometratge que l'alcalde David García, hauria cobrat per desplaçaments entre 2016 i 2019. En concret, el regidor socialista Antoni Romero assenyala que s'ha detectat que el nombre de quilòmetres aportats no corresponen amb els quilòmetres reals entre Nules i els diferents municipis als que s'ha desplaçat l'alcalde. “De Nules a Castelló hi ha 20 quilòmetres i s'han comptabilitzat 30 quilòmetres. Per això volem saber per què s'han pagat este quantitats, de quina manera i si pensa retornar-ho, o si ho ha retornat ja”, ha argumentat Romero.

El Grup Municipal Socialista de Nules critica que García sol·licite ara l'abonament de quilometratges corresponents a l'assistència a presentacions de reines de les festes durant la legislatura passada ja que, va ser precisament García, qui “va suprimir el taxi oficial que portava als representants de la localitat a estos actes, perquè cadascun es costejara el trajecte”.

“No donem crèdit a la cara tan dura que té l'alcalde de Nules qui va suprimir el taxi oficial en el qual anaven la reina i el regidor de Festes i havien d'anar amb el seu propi cotxe i ara ens ix que ell mateix hi hauria cobrat la despesa de la gasolina”, argumenta el regidor socialista Antoni Romero qui afigeix que “es veu que ho tenia tot ben guardat en un calaix per a poder cobrar-lo per si després no pot fer-ho”.

Pujar