20 de gener de 2021 20/1/21

El PSOE sol·licita informació sobre la compra de màscares a l'Ajuntament de Nules

El PSOE sol·licita informació sobre la compra de màscares a l'Ajuntament de Nules - (foto 1)
  • El grup municipal socialista presenta una instància per a conéixer la tipologia, preu i si estan homologades

El portaveu municipal del PSPV-PSOE a Nules, Adrián Sorribes, ha presentat una instància sol·licitant informació sobre la compra de mascaretes per part de l'Ajuntament de Nules per a saber la quantitat, preu, tipologia i si estan homologades. Tal com explica Sorribes, “entenem que esta informació és important perquè els veïns i veïnes del nostre municipi sàpia la seua efectivitat”.

Sorribes explica que, en la seua funció de fiscalització, “és responsabilitat del Grup Municipal Socialista preguntar i conéixer si es té previsió d'adquirir material sanitari i, en cas afirmatiu, quin material de prevenció s'adquirirà per part de l'ajuntament i quina quantitat, amb un únic objectiu: vetlar per la salut i benestar de la ciutadania”.

Així mateix, en relació a les mascaretes sol·licitades a través del pla de coordinació de venda per part de la Diputació de Castelló, Sorribes apunta que l'Ajuntament de Nules ha demanat 1.500 unitats pel que sol·licita informació sobre els criteris de repartiment, si disposen d'un cens de col·lectius de risc o si ho farà per edat.

El portaveu del grup municipal socialista també ha fet referència al repartiment d'unes mascaretes que està realitzant l'Ajuntament de Nules perquè expliquen, exactament, el tipus de protecció que ofereixen i si estan homologades “perquè la població sàpia què té a les seues mans”.

“Els regidors i regidores, en exercici de les nostres facultats, disposem del dret d'informació i, per això, tenim dret a obtenir de l'alcalde les dades que estiguen en poder dels serveis de la corporació i resulten necessaris per a l'exercici de la seua funció”, apunta Sorribes.

Finalment, el portaveu del PSPV-PSOE de Nules trasllada la seua col·laboració a l'equip de govern “per a treballar de la mà ja que este virus es venç des de la unitat”.

Pujar