elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP proposa un pacte que defense les platges i blinde drets enfront del reglament del PSOE

El PP proposa un pacte que defense les platges i blinde drets enfront del reglament del PSOE
  • José Adsuara, regidor del PP a Nules, planteja un acord de totes les forces polítiques per a protegir el litoral i reivindica una llei de costes “justa per a tots”

El Partit Popular de Nules presentarà demà en comissió una iniciativa per a garantir els drets dels propietaris de Nules i assegurar la protecció de les platges del municipi. Ho farà el regidor del PP en la localitat, José Adsuara, qui considera “prioritari” convertir “la veu dels meus veïns en l'eix de les polítiques municipals”. “Són ells els qui, carregats de raó, defensen una llei de costes justa per a tots”.

Per a Adsuara, “és el moment de retornar als ciutadans el protagonisme que durant massa anys els han furtat els qui governen”. I amb aquest esperit, “plantegem un front comú, liderat per les associacions veïnals, que siga capaç de canalitzar, a través de les institucions, la urgent necessitat de comptar amb marcs normatius realistes, justos amb els drets ciutadans i garantistes amb les nostres platges”.

El regidor del PP fa aquestes consideracions després de l'aprovació del decret que modifica el Reglament General de Costas i que “retalla els drets dels propietaris i perjudica el turisme”. En defensa de “les famílies de Nules que porten dècades patint i reclamant una protecció per als seus habitatges singulars, en defensa d'un poble que exigeix contraprestacions pel mal exercit històricament pel Port de Borriana, i en defensa d'un futur que blinde amb espigons les nostres platges, desitgem treballar braç a braç amb els veïns”.

Per això, “la nostra proposta en positiu” part de la “ciutadania per a convertir a l'ajuntament en canalitzador de les seues demandes i motor de solucions”. “Les fotos estan molt bé però cal treballar la resta de l'any. Podem i hem de respondre a aquest moviment ciutadà que Nules ha activat davant tanta desprotecció per a garantir que el nostre poble obté solucions als problemes que registra a les platges”. “La nostra mà tendida a la resta de membres de la corporació per a aconseguir, tots junts, que aquest privilegi anomenat Nules obtinga resposta a les seues demandes. Nosaltres no deixarem de lluitar per això”, ha conclòs el regidor.

Pujar