21 de setembre de 2020 21/9/20

El PP proposa un pacte contra el mosquit per a no repetir l’alarma social de 2018

El PP proposa un pacte contra el mosquit per a no repetir l’alarma social de 2018 - (foto 1)
  • La portaveu del PP a Nules, M.ª Victoria Marzal, reclama “coordinació, treball i esforç per a ser eficaços” davant un PSPV “que des del Consell ens menysprea”

El Grup Municipal del Partit Popular a Nules ha proposat a la resta de grups de la corporació un pacte d'unió i treball en defensa dels interessos de la localitat en la lluita contra el mosquit. “És evident que la descoordinació i la falta d'inversions per part del Consell està alimentant aquesta plaga. I Nules”, tal com ha considerat la portaveu del PP en la localitat, M.ª Victoria Marzal, “no mereix que es repetisca l'alarma social que ja vam patir en 2018”.

En aquest sentit, des del PP animen a tots els grups a sumar-se a una taula de treball “coordinada per a reclamar davant les instàncies competents la inversió, assessoria i tractaments que siguen oportuns per a posar fre a aquesta plaga”. En opinió de Marzal, “la desesperació que vam viure el passat any com a conseqüència de la inacció de Ximo Puig enfront d'aquesta problemàtica va provocar no solament una alarma social sinó també pèrdues econòmiques”.

Tal com ha declarat la regidora, “Nules és bressol de la citricultura, emblema de la clemenules i exemple d'esforç i sacrifici. Si els nostres treballadors no poden arreplegar el fruit de tot un any en el camp pel desistiment de funcions d'els qui tenen responsabilitats públiques, directament no cobren. Ximo Puig sí”.

Així les coses, “animem a l'alcalde que va ser carn i ungla d'Adrián Sorribes, el portaveu del PSPV a Nules, que formen part d’aquesta iniciativa del PP. Som conscients que la seua relació ha passat de l'amor a l'odi després d'eleccions, però ací el que importa és Nules”. Per aquest motiu, Marzal ha convidat a tots dos partits a “asseure's a la taula a treballar per a garantir que en el nostre municipi no es repeteix un altre 2018 que va provocar pèrdues econòmiques en el camp, desesperació de les famílies i una problemàtica social que lamentablement estem veient com alimenten els qui haurien de donar solucions i solament donen problemes”.

Pujar