26 de maig de 2020 26/5/20

El PP proposa crear tres taules de treball amb societat civil i professionals per a reactivar Nules

El PP proposa crear tres taules de treball amb societat civil i professionals per a reactivar Nules - (foto 1)
  • Marzal (PP) registra la iniciativa en el consistori amb el desig d'atendre “les cridades d'auxili de veïns i comerços. Sols junts eixirem de la pandèmia”

El Grup Municipal del Partit Popular a Nules ha proposat hui als grups polítics la constitució de tres taules sectorials de treball que permeten, de la mà de la societat civil i els professionals, reactivar Nules.

“La tragèdia que estem patint a nivell sanitari sumat a la crisi econòmica que aquesta pandèmia ens ha portat, exigeix dels qui tenim responsabilitats públiques activar mesures eficaces i directes. Per a aconseguir-ho, creiem que és important fer-ho units. Per això, hem presentat via registre un pla de creació de tres taules sectorials que de la mà dels nostres veïns, autònoms, comerços i professionals en cada matèria aporten mesures que siguen eficaces en la recuperació econòmica i la protecció de la nostra població, especialment la de risc”.

En aquest sentit, la proposta del PP estableix tres fòrums de treball. El primer dirigit a atendre l'emergència ciutadana derivada de la crisi del coronavirus. “És urgent”, assenyala la portaveu del PP a Nules, María Victoria Marzal, “que des de l'ajuntament, com la institució més pròxima al ciutadà, siguem capaços de donar respostes eficaces als qui clamen ajuda”. Benestar social, organitzacions d'àmbit solidari i social, així com famílies i col·lectius de majors formarien part d'aquesta taula “amb l'objectiu que represente a la nostra població”.

La segona de les taules seria la dedicada a comerç, hostaleria, pimes i autònoms. “És urgent habilitar mesures econòmiques que oxigenen als qui encara no han pogut reobrir el seu negoci i, no obstant això, estan pagant les quotes que els passa el Govern d'Espanya de manera puntual”.

Finalment, “plantegem crear una taula que reunisca ens festius, col·lectius esportius i seguretat per a abordar la temporada estival”. “Creiem que pot ser de gran utilitat escoltar opinions i traçar el millor dels plans”, ha assenyalat Marzal. Per això, “estem disposats al fet que se sumen veïns, professionals, comerços, comissions, hostalers i aquells sectors que veuen un futur preocupant. Tots sumen, i fins i tot exresponsables polítics perquè les seues aportacions seran, segurament, de gran utilitat per a tota la població”.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar