elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Prop de 200 establiments s´ adhereixen a la campanya "Activa Nules"

Prop de 200 establiments s´ adhereixen a la campanya "Activa Nules"
  • Comença el repartiment del passaport als locals participants

Prop de 200 comerços i establiments s’han adherit a la campanya “Activa Nules” que organitza l’Ajuntament de Nules per a promocionar les compres en el comerç i empreses locals. Aquesta campanya ha començat aquesta setmana amb el repartiment dels passaports als locals adherits per a que s’entreguen als seus clients.  

De fet, per a participar en aquesta campanya aquest passaport s’haurà de segellar per 10 comerços o negocis diferents, quan les compres siguen de 10 euros mínim. Una vegada complimentat es dipositarà en l’urna que s’instal·larà als baixos de l’edifici de l’antiga Cambra Agrària.  

Cal recordar que la campanya es desenvoluparà al llarg dels mesos de setembre a desembre i es repartiran 20.000 euros en premis, 5.000 euros cada mes. Els premis consistiran en 50 vals de 100 euros cadascú per a consumir en els comerços i empreses adherits a aquesta campanya.

Davant açò, la regidora de Comerç, Susana Tusón, comenta que “estem molt satisfets de l’acollida que aquesta campanya esta tenint tant entre el comerç local, en els establiments d’hostaleria i de restauració com entre les persones autònomes que presten diferents serveis. No obstant això, el passaport porta un codi QR que s’actualitza segons es van adherint noves empreses”.    

Per tant, poden adherir-se a la campanya tots els comerços i empreses de Nules que ho desitgen. I es pot fer per correu electrònic eva.prades@nules.es, cridant al número de telèfon 964 67 00 01 (ext.416) o presencialment en l’Agència de Desenvolupament Local de l’ajuntament.

Aquesta campanya forma part de les mesures acordades en les taules tècniques de reconstrucció de Nules davant la Covid-19, per a reactivar l’economia local.

Pujar