29 de setembre de 2020 29/9/20

La Policia Local s’acosta al ciutadà mitjançant la I Setmana Seguretat

La Policia Local s’acosta al ciutadà mitjançant la I Setmana Seguretat - (foto 1)
  • La diversitat cultural estarà present en la I Trobada Gastronòmica i Intercultural

L’alcalde de Nules, David García, i l’inspector en cap de la Policia Local han presentat la I Setmana Seguretat, que tindrà lloc del 26 al 30 de setembre, amb la qual es pretén acostar la policia local a la ciutadania i participar amb la societat.

Sobre això l’alcalde de Nules comenta que “en aquesta programació hem treballat tot l’any 2016 amb una comissió formada per diferents agents, ja que hem volgut implicar a tots els col·lectius de la població, per la qual cosa hi haurà activitats tant per a xiquets, joves, adults, llauradors i persones que viuen al nostre poble però que són d’altres països”.

Davant d’açò, David García destaca una de les activitats enfocada a la integració, com és la I Trobada-Intercanvi Gastronòmic i Intercultural, “es tracta de la primera activitat relacionada amb la integració de la diversitat cultural que conviu a Nules que es fa en aquesta legislatura”.

Per altra banda, l’inspector en cap de la Policia Local, Miguel Ángel Ripollés, diu que “des de la policia local farem conscienciació ciutadana d’una manera ludicofestiva. De manera que podrem sensibilitzar els joves amb una xarrada que impartirà un afectat per un accident de trànsit, cinema i música; als llauradors, als quals els explicarem la nova normativa aplicable a vehicles i maquinària agrícola, i la mediació policial en l’àmbit rural; als xiquets amb un parc d’educació viària, tallers, cinema o contacontes, entre altres activitats”.

La programació té a més un acte de reconeixement al voluntariat de Protecció Civil i amb el tradicional esdeveniment de la festivitat de Sant Miquel, patró de la policia local.

Pujar