elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Peñalver (PSPV-PSOE) denuncia la falta de manteniment i inversió als espais canins de Nules

Peñalver (PSPV-PSOE) denuncia la falta de manteniment i inversió als espais canins de Nules
  • La ciutadania manifesta la seua queixa per la falta d’il·luminació, neteja i adaptació de la platja a les necessitats dels usuaris amb mascotes

La regidora del PSPV–PSOE de Nules, Maribel Peñalver, denuncia la falta de manteniment i inversió en els espais canins: el parc i la platja. La socialista manifesta que “les queixes dels usuaris d’estes instal·lacions són constants, i amb raó, perquè els falta una millor il·luminació, neteja i desinfecció que són necessitats bàsiques que han de tindre cobertes qualsevol instal·lació”, i respecte a la platja canina lamenta que “no compte amb els serveis mínims per a la comoditat de les mascotes i persones que acudixen”.

La platja canina es va anunciar al ple de l’ajuntament en febrer “però set mesos després i de passar la temporada estival només han instal·lat un cartell anunciador. Un espai així ha d’adaptar-se i complir amb uns mínims com és un rentapeus, dutxes per a mascotes i papereres per a la recollida d’excrements”, assegura Maribel Peñalver.

La socialista ha visitat recentment ambdós llocs on ha pogut confirmar les protestes de la ciutadania. La regidora demana al govern local de Centrats en Nules i Més Nules “atenga les reivindicacions de la població amb una millor cura dels espais públics perquè qui vinga no es trobe, per exemple, brossa alta com està ocorrent actualment”.

Pujar