elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules trau la concessió d’un quiosc per a la zona esportiva de l’autobús de la platja

Nules trau la concessió d’un quiosc per a la zona esportiva de l’autobús de la platja
  • El termini per a presentar ofertes finalitza el pròxim 1 de juny

L’Ajuntament de Nules ha tret la concessió del quiosc de la zona esportiva de l’autobús de la platja per a desenvolupar la seua respectiva activitat comercial, ja que a dia d’avui aquest es troba des de fa anys sense cap tipus d’activitat.

La idea és que aquest recinte que es troba actualment sense activitat puga desenvolupar un servei en les condicions que el plec estableix, de manera que les persones interessades poden presentar oferta a aquest establiment.

Així doncs, l’activitat que s’oferta per a aquest quiosc és la venda minorista de menjar i begudes preparades per a tots aquells que acudeixquen a aquesta zona de la platja.

Cal dir que l’adjudicatari serà el responsable d’obrir la zona i de la seua neteja, així com buidar les papereres i netejar l’entrada principal del camp de futbol de manera diària. Els horaris d’obertura seran de diumenge a divendres de 10:00 a 21:00 hores i els dissabtes de 10:00 a 24:00 hores.

El preu ofertat és com a mínim el preu establert per a aquest recinte, que està en un mínim anual de 500,00 euros.

El termini per a presentar ofertes finalitza el pròxim dimarts 1 de juny. Cal assenyalar que els plecs es troben publicats en la Plataforma de Contractació de l’Estat.

Pujar