elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules tanca els desdejunis formatius per al comerç i establiments locals

Nules tanca els desdejunis formatius per al comerç i establiments locals
  • La iniciativa s’emmarca en la nova campanya d’Activa Nules

Al llarg del mes de novembre s’han desenvolupat a Nules diferents desdejunis amb networking entre diferents comerços locals i amb formació, amb els que es vol millorar les sinergies i l’aprenentatge de les persones autònomes i dels negocis de la localitat.

Activa Snacks és una iniciativa que s’emmarca en la nova campanya d’Activa Nules, amb la que es pretén promocionar i dinamitzar el comerç, els establiments i els serveis locals.

Precisament hui ha tingut lloc l’última sessió d’aquest mes de novembre, que ha tingut lloc a la Caixa Rural Sant Josep de Nules, on les persones assistents han pogut aprendre tècniques d’empaquetar regals i de decoració d’aparadors nadalencs a càrrec d’Olga Batalla, professional del sector del Visual Merchandising.

Així mateix, la primera sessió, que es va celebrar el passat 15 de novembre al bar el Rincón de la població, va estar dirigida als establiments de perruqueria.

Davant açò, el regidor de Comerç, Raúl García, comenta que “pensem que la millor manera de créixer i potenciar un negoci és aprenent i fent sinergies amb altres empreses, amb aquest objectiu s’ha creat Activa Snacks. De fet, aquests desdejunis són gratuïts i davant la bona acollida que han tingut anem a seguir treballant per a que tinguen continuïtat en els pròxims mesos”.      

 

Pujar