elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules també se suma a la febre per Amazon

Nules també se suma a la febre per Amazon
  • Com Vinaròs, Oropesa i Torreblanca, aquest municipi de la Plana Baixa posa a la disposició de la multinacional uns terrenys del sector 5 per a instal·lar la seua seu de distribució

Nules no vol deixar escapar l'oportunitat que Amazon instal·le la seua seu de distribució en el municipi i s'ha sumat a la llista de localitats de la província de Castelló que s'ofereixen per a acollir la seu.

Així, l'Ajuntament de Nules ha remès un escrit a la mercantil multinacional Amazon posant a la seua disposició terrenys situats en el sector 5, i traslladant-los la predisposició del consistori a albergar una de les seues seus de distribució.

“Aquests terrenys es troben en una zona que va des de les actuals instal·lacions de l'empresa Grespania S.A fins a les instal·lacions de l'empresa Huhtamaki-Spain S.L, i des de l'antiga Carretera Nacional 340 fins a la línia fèrria València-Barcelona amb la intenció que puga instal·lar-se en aquest polígon”, assenyala l'alcalde David García.

A més, “hem sol·licitat una reunió amb els seus responsables per a explicar-los tot allò que consideren en relació als terrenys i a altres qüestions com la comunicació ja que estan situats en un punt estratègic per les seues bones connexions”, ha continuat.

Així doncs, entre les particularitats que presenta Nules es troba la proximitat a la ciutat de València i a la de Castelló on estan els ports; al Corredor Mediterrani i a l'AP-7 que faciliten les comunicacions amb altres comunitats com Aragó o Catalunya, i a la línia fèrria València-Barcelona.

Amb aquesta iniciativa l'Ajuntament de Nules vol també posar en valor la urbanització del sector 5, unes obres que compten amb una inversió de 8.318.089,34 euros i de les quals és agent urbanitzador l'empresa Grespania SA, i no sols això a més, “és una oportunitat per al desenvolupament econòmic local, comarcal i provincial i per a la creació de nous llocs de treball”, matisa García.

Altres municipis castellonencs liciten per Amazon

Vinaròs, Oropesa i Torreblanca també han oferit terrenys a Amazon, unes propostes que s'han realitzat arran de les últimes notícies que confirmen que la multinacional americana cerca terrenys a la Comunitat Valenciana per a instal·lar una de les seues seus de distribució.

Pujar