21 de setembre de 2020 21/9/20

Nules signa els convenis urbanístics per a l'ampliació de l'empresa STYLNUL

Nules signa els convenis urbanístics per a l'ampliació de l'empresa STYLNUL - (foto 1)

    Després de quasi vint anys l'empresa Cerámica Nulense SA podrà dur a terme diferents actuacions d'ampliació mitjançant els programes d'actuació integrada (PAI) del sector STYLNUL-1 i STYNUL-2 del Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU) de Nules. De fet, l'Ajuntament de Nules i la societat mercantil Cerámica Nulense han signat dos convenis urbanístics que permetran executar les obres d'urbanització.

    Sobre això, l'alcalde de Nules, David García, explica que "l'empresa va presentar la documentació per a començar la tramitació l'any 2001, al llarg de tot aquest temps s'han fet diferents gestions administratives que al començament de la legislatura ens vàrem trobar pràcticament paralitzades. Des del primer moment hem estat treballant per a agilitzar els tràmits perquè es puga fer l'ampliació de sòl industrial, així en la sessió plenària celebrada el 28 d'abril de l'any 2016 es va acordar l'aprovació definitiva dels dos PAI i l'adjudicació per a la seua execució i desenvolupament a l'empresa Cerámica Nulense, un acord molt important que ens ha permés seguir amb la tramitació corresponent".

    En concret, el PAI STYLNUL-1 compta amb una inversió de l'empresa de 558.065,20 euros i un termini aproximat d'execució de díhuit mesos; i en el PAI STYLNUL-2 s'estima en 1.452.889,76 euros el cost de l'obra urbanitzadora a executar en un període també d'un any i mig.

    Des de l'Ajuntament de Nules s'assenyala la importància d'aquesta actuació per a la nova contractació, "no sols disposarem d'una ampliació de sòl industrial a més l'execució d'aquestes obres d'urbanització permetrà la creació de llocs de treball nous", comenta Adrián Sorribes, regidor d'Urbanisme.

    Pujar