30 de setembre de 2020 30/9/20

Nules s'adelanta a les campanades amb la II Clemen Nit Festa

Nules s'adelanta a les campanades amb la II Clemen Nit Festa - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Nules s'adelanta a les campanades amb la II Clemen Nit Festa - (foto 2)

  La població de Nules s'adelanta a les campanades de final d'any brindant amb suc de clemenules i prenent galls de clemenules en les campanades de les dotze de la nit. Així doncs, després de l'èxit de la primera pre cap d'any que va tindre lloc el passat any aquest divendres, 30 de desembre, es celebrarà la II Clemen Nit Festa amb la qual l'ajuntament de Nules pretén promocionar la varietat citrícola autòctona, la clemenules.

  En aquesta peculiar velada, que es farà a la plaça Major, a partir de les 23'15 hores aproximadament, es repartirà de manera gratuïta a tots els presents aigua de València, suc de clemenules, degustacions i pastís dolç de clemenules, a més també es podrà gaudir d'atraccions com el bou metàl·lic.

  No obstant, els actes prevists es realitzaran a partir de les 22'00 hores amb música de balls de saló; a les 23'00 hores actuarà el DJ Kike GB en Acción i a les 24'00 hores s'acompanyarà les campanades amb galls de clemenules a la que seguirà la tradicional felicitació.

  La festa es prolongarà més enllà de las tres de la madrugada amb les actuacions de diferents disc jòquers com Dael Debón, Saúl Corma i David Sáez.

  Pujar