30 de novembre de 2020 30/11/20

El PP de Nules reivindica la unió per a “aconseguir una societat d’iguals”

El PP de Nules reivindica la unió per a “aconseguir una societat d’iguals” - (foto 1)

    El Grup Municipal del PP a Nules ha reivindicat la unió i fortalesa de tota la societat per a “aconseguir que tots siguem iguals i gaudim dels mateixos drets independentment del nostre sexe”. “Hem donat passos de gegant gràcies a l'esforç i valentia dels nostres avantpassats, de dones que van alçar la veu i van aconseguir drets que avui gaudeix la nostra societat. Hem de seguir treballant en aqueix sentit amb la fortalesa de la unió entre homes i dones implicats en la igualtat de drets”.

    Mario García, regidor i portaveu del PP a Nules, ha defensat el valor de la integració i la llibertat per a celebrar el Dia de la Dona. “Est és un dia en el qual es  reivindica una història que ha sigut titànica per garantir que homes i dones tenen els mateixos drets no solament en la teoria, sinó també en la pràctica”. “I des de la llibertat de cada individu, totes les postures, opinions i decisions són respectables”.

    Per al Grup Municipal del Partit Popular, tal com ha declarat el seu portaveu, “el fonamental és que siguem conscients que avui, malgrat l'avançat, queda camí per recórrer, i en aquest dia, precisament, hem de ser crítics i alhora constructius per a corregir una societat en la qual encara existeixen desigualtats per gènere”.

    Des del convenciment que “units serem més forts, i capaços d'aconseguir una igualtat real”, Mario García ha reivindicat “el treball i compromís, des de la convicció personal, que una igualtat real és possible si els valors de la concòrdia, el respecte, la prosperitat i el feminisme integrador i positiu es desenvolupen des de la nostra infància, com els nostres pares van fer amb nosaltres. Som capaços d'aconseguir-ho, i units ho aconseguirem”, ha considerat.

    Pujar