13 de desembre de 2019 13/12/19

Nules redueix la presència de mosquits en més d’un 70%

Nules redueix la presència de mosquits en més d’un 70% - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Nules redueix la presència de mosquits en més d’un 70% - (foto 2)

  L’Ajuntament de Nules ha intensificat en els últims dies els tractaments per a controlar les poblacions de mosquits detectades després de les últimes pluges que han donat com a resultat  que la presència de mosquits al terme municipal de Nules es redueixca entre un 60 i un 70%, “davant la situació excepcional que ens hem trobat tant l’ajuntament com l’empresa Lokímica hem fet un gran esforç per a radicar les poblacions de mosquits el més aviat possible. De tota manera, continuarem amb el tractament fins acabar amb eixe 30% que queda de mosquits. Hem utilitzat tots els recursos que tenim al nostre abast per a combatre aquesta plaga, de manera que amb els tractaments intensius hem pogut reduir en un 70% els mosquits encara que no estarem satisfets fins que aconseguim zero mosquits al nostre terme municipal”, explica el regidor de Sanitat, Antonio Romero.  

  Al llarg d’aquest matí professionals especialitzats de l’empresa Lokímica han estat realitzant inspeccions amb drons des de la finca El Pou per a localitzar focus de mosquits i tractar zones de difícil accés.

  Cal recordar que des del passat dimecres 6 de juny l’empresa Lokímica, com a responsable dels serveis de desinsectació de l’Ajuntament de Nules, està realitzant treballs de manera continuada matí i vesprada, inclòs el cap de setmana, per a controlar les poblacions de mosquits que han augmentat considerablement per les darreres pluges i a l’augment progressiu de les temperatures.  

   

  ocultar
  Nules redueix la presència de mosquits en més d’un 70%
  Pujar