17 de novembre de 2019 17/11/19

Nules rebutja la nova pujada de la taxa de residus aprovada pel Consorci

Nules rebutja la nova pujada de la taxa de residus aprovada pel Consorci - (foto 1)
  • S’incrementa el rebut un 19,6% i s’aplicarà en l’exercici 2020

L’Ajuntament de Nules rebutja la nova pujada de la taxa per valorització i eliminació de residus urbans aprovada ahir pel Consorci Palància Belcaire corresponent al Pla Zonal de Residus C3/V1 del qual forma part el municipi de Nules.

Així doncs, els membres del consorci van aprovar majoritàriament la pujada de la taxa un 19,6% i s’aplicarà en l’exercici econòmic del pròxim any 2020, “Nules ha votat en contra d’aquesta pujada de taxes que preveu aplicar el Consorci Palància Belcaire i que repercutirà en tots els veïns i les veïns de les poblacions que formen part del Consorci entre les quals la nostra localitat, però el nostre vot en contra no va poder impedir l’aprovació de la modificació de la taxa en estar els vots en contra en minoria”, comenta l’alcalde de Nules, David García.

“A més, en els últims quatre anys el Consorci ja ha aprovat diverses pujades d’aquesta taxa de residus que està perjudicant la butxaca dels nostres veïns, dels xicotets comerciants, autònoms i empresaris. Som partidaris d’estudiar amb detall la situació i plantejar ajustos que vagen en la línia de reduir costos abans d’apujar de nou la càrrega impositiva a la ciutadania”, explica García.

 

ocultar
Nules rebutja la nova pujada de la taxa de residus aprovada pel Consorci
Pujar