30 de març de 2020 30/3/20

Nules promou hàbits saludables amb les eixides saludables

Nules promou hàbits saludables amb les eixides saludables - (foto 1)
  • Començaran aquest mes de març i es desenvoluparan al llarg de tot l’any

L’Ajuntament de Nules, mitjançant la regidoria de Sanitat, promou hàbits de vida saludable amb les Eixides Saludables que es desenvoluparan al llarg d’aquest any 2020.

En concret, enguany es faran deu eixides que combinaran estàncies en balnearis amb visites culturals i activitats de senderisme senzilles per a que puguen participar tots els sectors de la població, “un any més organitzem aquestes eixides en les que volem promoure hàbits saludables a més volem també apropar els participants a la cultura i a la natura. Són excursions obertes a tota la població que es poden fer en família i que són a més intergeneracionals i inclusives. En definitiva són una alternativa d’oci saludable per als majors, menuts i joves”.

La primera d’aquestes eixides serà al balneari de Marina d’Or i tindrà lloc el pròxim 7 de març; per al 29 d’aquest mes s’ha programat una excursió a Tírig i a les Coves de Vinromà per a visitar el museu de la Valltorta i les pintures rupestres; i el 26 d’abril hi haurà un circuit d’aigües termals en el Balneari de Montanejos.

Les persones interessades en participar en aquestes tres excursions poden inscriu-se al Casal Jove dilluns i dimecres en horari d’11 a 13.30 hores.  

Des de la regidoria de Sanitat s’assenyala que totes les eixides inclouen un guia monitor, “que ens acompanyarà al llarg de tot el dia i estarà pendent d’aquelles persones que ho necessiten, de les entrades, l’autobús i el dinar”. A més, s’està treballant en les eixides que tindran lloc els pròxims mesos i que seran a Vilafamés; la ruta verda de Benicàssim; al parc miner de Culla; a Morella; o a Marina d’Or.

“Les dates d’aquestes eixides encara no estan tancades però l’intenció és que siguen dissabtes i diumenges alterns per a que puguen participar les persones que tenen obligacions laborals en dissabte. És un suggeriment que ens han fet alguns usuaris”, matisa Tusón.

Pujar