elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules promou les compres nadalenques amb l´espot "Som la llum del Nadal"

Nules promou les compres nadalenques amb l´espot "Som la llum del Nadal"
  • Es pot visualitzar a les xarxes socials de l’ajuntament i en breu es farà una campanya de promoció

MÉS FOTOS
Nules promou les compres nadalenques amb l´espot "Som la llum del Nadal" - (foto 2)
Nules promou les compres nadalenques amb l´espot "Som la llum del Nadal" - (foto 3)
Nules promou les compres nadalenques amb l´espot "Som la llum del Nadal" - (foto 4)

L’Ajuntament de Nules ha llançat, aquest cap de setmana,  l’espot “Som la llum del Nadal” amb el que es vol promoure les compres nadalenques al comerç local, una iniciativa que s’emmarca en la campanya Activa Nules que el consistori va posar en marxa el passat mes de setembre per a dinamitzar i reactivar l’economia local.

L’espot es pot visualitzar a les xarxes socials de l’ajuntament i en els pròxims dies es farà una campanya promocional, “l’idea és apropar el comerç i serveis locals a la ciutadania no sols del nostre municipi també d’aquelles poblacions més menudes dels voltants que tenen que desplaçar-se a altres localitats per a fer les compres nadalenques. Amb aquest espot es dona a conèixer la variada oferta comercial que hi ha al nostre poble al mateix temps que també es dona suport a la campanya nadalenca del comerç de proximitat”, assenyala la regidora de Comerç, Susana Tusón.  

Així doncs, el pròxim divendres, 4 de desembre, coincidint amb la tradicional encesa de l’enllumenat de Nadal, que divendres passat es va tindre que ajornar per les pluges, es projectarà  aquest espot a la plaça Major de Nules.

L’espot amb una duració de menys de minut i mig s’ha gravat als carrers i en algunes de les botigues del municipi. Han sigut tres nits de rodatge on els protagonistes són els fills dels comerciants, amistats i alguna influencer que anima a visitar la població de Nules per la comoditat, seguretat i proximitat que ofereix el seu comerç local.

Pujar