elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules es prepara per a les jornades educatives per a famílies i docents

Nules es prepara per a les jornades educatives per a famílies i docents
  • La cinquena edició serà els dies 21 i 22 de gener

Aquest cap de setmana tindran lloc a Nules les V Jornades Educatives per a Famílies i Docents on es tractaran diferents assumptes relacionats amb el sector de l'educació.

Així doncs, el divendres 21 i el dissabte 22 de gener, la comunitat educativa del territori valencià es reunirà en aquesta població de la comarca de la Plana Baixa per a participar en aquestes jornades, amb les quals és pretén crear un fòrum de debat de temes d'actualitat relacionats amb l'educació en el qual estan implicats tots els sectors tant els mestres, les famílies, com les persones no docents que treballen en els centres educatius.

De fet, al voltant de 200 persones del món de l'educació formaran part d'aquestes jornades que sota el lema “Cada infant, una llum per una escola que els deixe brillar” presentaran als participants ponències i experiències com la presentació musical a “Nereu i els bèsties de com sona l’ESO” protagonitzada per l'alumnat de l'IES Glabert de Centelles de Nules; “Sensibilització envers el TDHA” a càrrec de l'Associació APADAHCAS (Associació de pares afectats per TDAH de Castelló); o la xarrada “Educar en Igualtat” que impartirà Coni La Grotteria, totes elles previstes per a la sessió del divendres.

Així mateix, la jornada del dissabte comptarà amb la ponència “PT/A l'equip cap a la inclusió” que impartiran Vicent Pedro Oliva i Marta Ferrer Ribelles del CRA Benavites-Quart de les Valls; a més Lourdes Jiménez i Manuel Andrades s'encarregaran de parlar de “L'escola d'Encert”.

En un altre ordre de coses, també en aquesta edició s'ha programat una jornada matinal per a fills dels assistents que s'ha organitzat per al dissabte, 22 de gener, en l'Espai Verd Viu de Nules, on hi haurà activitats i tallers gratuïts per als més xicotets.

La programació compta amb el lliurament de premis als guanyadors del concurs per a la realització del cartell i del logotip, i amb un acte de reconeixement a les persones docents dels centres educatius de Nules jubilades el curs passat.

Des de la Regidoria d'Educació es vol que Nules siga un referent en el sector educatiu, davant la qual cosa Rosa Ventura comenta que “enguany celebrem la cinquena edició amb totes les mesures de seguretat davant la COVID, per tant enguany no hi haurà taula de signatures i es confirmarà l'assistència a través d'un QR que serà a la sala d'entrada de la Caixa Rural Sant Josep on se celebren les jornades. No obstant això, volem donar continuïtat a aquestes jornades ja consolidades, ja que l'any passat no es van poder celebrar per la pandèmia, gràcies al treball desinteressat i a l'esforç realitzat per docents i famílies de la comunitat educativa de Nules”.

Pujar