elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules es planteja tancar parcs i jardins si no es frenen els contagis per coronavirus

Nules adopta mesures per frenar els contagis per coronavirus
Nules adopta mesures per frenar els contagis per coronavirus
  • La Junta de Govern ha aprovat aquest matí diverses mesures per a controlar el covid-19 a Nules

  • Actualment hi ha 27 persones amb coronavirus en la localitat castellonenca, un 206,06 casos per cada 100.000 habitants

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Nules ha aprovat aquest matí diverses mesures per a frenar els contagis per coronavirus, unes decisions que entren en vigor des d'avui mateix i que se sumen al toc de queda decretat pel Consell i l'estat d'alarma del Govern.

Nules té, en l'actualitat, segons les dades de la conselleria de Sanitat 27 persones amb coronavirus, això suposa 206,06 casos cada 100.000 habitants, una quantitat que per a l'alcalde, David García, “és preocupant”. Per això, aquest matí s'han adoptat algunes mesures per a frenar els contagis. No obstant això, “si la situació continua agreujant-se, ens plantejarem tancar les zones d'oci infantil de Nules, com ja es va fer al principi de la pandèmia”.

Així doncs, entre les mesures acordades per l'Ajuntament de Nules, s'han suspès els actes públics a l'aire lliure fins al 15 de novembre, es duplicaran els efectius de Policia Local per a garantir que es complisquen les mesures de seguretat i higiene, especialment en les zones més sensibles i on es poden donar majors incompliments; a més es reforçaran els missatges en els bàndols per a traslladar als veïns de Nules la necessitat de no baixar la guàrdia.

Des d'aquest cap de setmana s'han tancat els vestuaris del camp de futbol i el poliesportiu tant durant les competicions com en els entrenos; se suspenen les activitats en el CEAM fins al 16 de novembre; i la Unitat de Respir que anava a reprendre avui l'activitat, estarà tancada fins a l'1 de desembre.

Crida als joves

David García ha realitzat una crida als més joves de Nules perquè prenguen consciència dels moments difícils que s'estan travessant per la pandèmia. “Hi ha gent que està morint i hem de ser responsables per nosaltres i pels quals estan al nostre voltant”. Per a l'alcalde, si no es realitza un esforç col·lectiu “tardarem més a eixir d'aquesta situació”.

Cap col·legi amb covid

De moment, els col·legis de Nules s'estan deslliurant del coronavirus. “Que sapiem des de l'ajuntament, no siga confinat cap aula”, ha assegurat l'alcalde.

Pujar