elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules organitza el seu I Festival Jove d'Oci Saludalbe

Imatge d'arxiu d'activitats en el Casal *Jove
Imatge d'arxiu d'activitats en el Casal *Jove
  • El Casal Jove albergarà els dies 29 i 30 d’octubre diferents activitats en les que col·labora la UPCCA de la localitat

L’Ajuntament de Nules, mitjançant la regidoria de Joventut, ha organitzat el I Festival 24/7 dirigit al públic jove de la localitat amb el que es vol celebrar el Dia sense Jocs d’Atzar, i a més també es presenta com una programació d’oci saludable i lliure de violències masclistes.

Així doncs, aquesta nova iniciativa compta amb la col·laboració de la Unitat de Prevenció en Conductes Addictives (UPCCA) de Nules que juntament amb el departament de Joventut ha treballat el contingut d’aquest festival.

De manera que, les activitats estan enfocades a joves d’entre 12 i 30 anys de Nules, per tant totes les persones interessades a participar ho poden fer sense inscripció prèvia. La programació es desenvoluparà al Casal Jove i voltants les vesprades de divendres 29 d’octubre i de dissabte 30 d’octubre.

Cartell
Cartell

El I Festival 24/7 comptarà, entre altres, amb cuina japonesa, música en directe, barra lliure amb begudes 0.0, a més d’altres activitats com un Murder Party, parkour o teles aèries. 

El regidor de Joventut, Gabriel Torres, assenyala que “des de la regidoria de Joventut s’està treballant per a oferir als nostres joves alternatives d’oci saludable, es vol que el Casal Jove es converteixca en un punt de trobada on gaudir de diferents activitats”. 

 

Pujar