16 de juliol de 2020 16/7/20

Nules insta el Govern a realitzar en el seu terme municipal una eixida en l’AP7 després de la seua liberalització

Nules insta el Govern a realitzar en el seu terme municipal una eixida en l’AP7 després de la seua liberalització - (foto 1)
  • Amb aquesta iniciativa es vol millorar les connexions amb altres comunitats

La Junta de Govern Local ha aprovat la sol·licitud al Govern d’Espanya perquè habilite una eixida a Nules en l’AP7 després de la seua liberalització prevista a partir de l’1 de gener de l’any 2020 i una vegada finalitze l’actual concessió a l’empresa Abertis.

Així doncs, l’Ajuntament de Nules amb aquesta iniciativa pretén millorar més si cal les connexions amb altres províncies i comunitats autònomes, “Nules és un municipi d’importància a la comarca de la Plana Baixa, i té unes excel·lents connexions amb València i Castelló amb l’A7, CV10, N340 o l’estació de tren, a més de la presència d’important indústria i empreses exportadores. Per això, considerem d’interés l’obertura d’un vial amb l’AP7 per a millorar aquestes connexions”, explica l’alcalde de Nules, David García.

Per tant, es traslladarà aquest acord tant al Ministeri de Foment com a la Direcció General d’Obres Públiques de la Generalitat Valenciana, a la Subdelegació del Govern d’Espanya a la província de Castelló i a la Unitat de Carreteres a Castelló del Ministeri de Foment.  

Pujar