8 de desembre de 2019 8/12/19

Nules inaugura la temporada estival penjant les banderes ISO i Qualitur

Nules inaugura la temporada estival penjant les banderes ISO i Qualitur - (foto 1)
  • La regidora de Turisme presenta la programació estival i s'obri la farmaciola turística i l'ambulatori de la Platja de Nules

MÉS FOTOS
Nules inaugura la temporada estival penjant les banderes ISO i Qualitur - (foto 2)
Nules inaugura la temporada estival penjant les banderes ISO i Qualitur - (foto 3)

Les Platges de Nules tenen tres distintius de reconeixement de qualitat per la gestió de les seues platges. Així, a la platja Bovalar ha tingut lloc l'acte d'hissar les banderes ISO 9001, ISO 14001 i Qualitur, amb la qual cosa s'inaugura la temporada estival.

La regidora de Turisme, M. Jesús Gabaldón, comenta que "l'atorgament d'aquestes banderes és molt important perquè és un reconeixement a l'esforç que es du a terme tant des del departament de Turisme com des del de Medi Ambient en la gestió de les platges, principalment en allò que té a veure amb la qualitat de les aigües".

La bandera ISO 9001 se centra en la qualitat en la gestió dels serveis per als usuaris i en la satisfacció dels clients; la bandera ISO 14001 està dissenyada per a controlar les responsabilitats i impactes medi ambientals, i la bandera Qualitur és la distinció que atorga l'Agència Valenciana de Turisme com a reconeixement de la qualitat i gestió mediambiental; "amb aquesta bandera es reconeix l'esforç i la feina diària que es realitzen des de les diferents regidories perquè el nostre litoral tinga un manteniment correcte dotant les nostres platges de les millors instal·lacions i serveis per als banyistes", matisa la regidora de Turisme.

Les platges de Nules tindran a partir de l'1 de juliol servei de farmaciola turística fins al 2 de setembre en horari de dilluns a divendres de 9.00 a 15.00 hores i de 17.00 a 19.30 hores, i dissabte d'11.00 a 13.30 hores. A més, l'horari de l'ambulatori serà fins al 31 d'agost, de dilluns a divendres, de 8.00 a 15.00 hores.

 

Programació estival

Per altra banda la regidora de Turisme ha presentat les activitats estivals que tindran lloc a les Platges de Nules, "hem elaborat una programació en la qual s'ha pensat en tots els sectors de la població però de manera especial en els joves que tindran una nit de concerts ja que tindrem la segona edició de l'Estany Summer Fest".

Cal destacar els actes que se celebraran a la Terrassa de l'Estany com les actuacions musicals amb els grups Yotoco Son, Magic Duo o l'Estany Summer Fest. També tindrà lloc el Festival de Bandes Juvenils amb les bandes joves de Betxí, Vila-real i Nules; un concert de l'Orquesta Laudística Daniel Fortea i la Coral Ciutat de Vila-real; el tradicional Concert d'Estiu de l'Associació Musical Artística Nulense amb la presentació de la seua musa; o la representació teatral a càrrec del Grup de Teatre del CEAM de Nules.

Com a novetat el divendres 13 de juliol se celebrarà també a la terrassa de l'Estany "La gran polpada", on es guisarà polp per professionals gallecs que després es podrà degustar. El preu de la tapa més beguda serà de tres euros i l'acte estarà amenitzat amb música en directe.

Al llarg del mes de juliol i d'agost es faran diferents rutes turístiques, eixides amb bicicleta, actuacions teatralitzades a Mascarell, i Nit d'Estreles i Pirates a l'Estany.

Els esdeveniments esportius també tindran protagonisme amb la XIV Travessia Marítima; la tradicional Marxa en Bici; la XI Marxa Solidària en benefici de l'AECC Nules; o la XXXV Volta a Peu Trofeu Sant Roc.

Hi haurà cinema d'estiu en valencià a la platja del Bovalar i activitats mediambientals amb diferents tallers d'energies renovables, fauna mediterrània i sobre com cuidar la platja.

 

 

 

ocultar
Nules inaugura la temporada estival penjant les banderes ISO i Qualitur
Pujar