elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules hissa la seua bandera blava a la platja de les Marines

Nules hissa la seua bandera blava a la platja de les Marines
  • L'Ajuntament treballa en la posada a punt de les platges amb la reposició d’àrids i sorra

 

La bandera blava de la platja de les Marines ja oneja després de la seua hissada que ha tingut lloc hui dijous amb l’assistència de l’alcalde, David García, de la regidora de Platges, M. José Esteban, i del regidor de Medi Ambient, César Estañol.

De fet, cal assenyalar que la platja de les Marines ha segut guardonada per tercer any consecutiu  amb el distintiu internacional Bandera Blava  que atorga la Fundació per l’Educació Ambiental (FEE). Es tracta, doncs, d’un guardó amb el que es reconeix l’elevada qualitat de l’aigua així com l’excel·lència en els serveis que es presten a les persones usuàries i la conservació del medi natural.

Davant açò, la regidora de Platges, M. José Esteban, ressalta que “aquest distintiu és la recompensa al treball fet per molta gent i pel personal de diferents departaments municipals. Anem a seguir treballant en aquesta direcció per a que les platges de Nules, any enrere any, tinguen el reconeixement que es mereixen, de manera que ara una de les prioritats és  treballar en les platges de Bovalar i de l’Alcúdia per a que també puguen comptar amb aquest guardó”. 

Posada a punt de les platges

Per altra banda, s’està ultimant els treballs per a posar a punt les platges de cara a la temporada estival. En aquest sentit, hui ha començat l’adequació del litoral de la platja de Bovalar amb l’aportació d’àrids i de sorra procedent del port de Burriana.

Així doncs, al llarg dels pròxims dies es preveu reposar la sorra desapareguda com a conseqüència dels últims temporals. En concret, els camions faran uns 50  transvasaments mitjançant els quals traslladaran a Nules prop de 37.500 m3 d’àrids, donat que la capacitat d’aquests vehicles de gran tonatge és de 750 m3.

“Són tasques que estaran finançades en la seua totalitat per l’ajuntament, des de Costes ens han donat l’autorització per a poder extraure els àrids del port de Borriana per a així reposar la sorra on faça falta i deixar les platges en les millors condicions per al bany”, matisa Esteban. 

MÉS FOTOS
Nules hissa la seua bandera blava a la platja de les Marines - (foto 2)
Nules hissa la seua bandera blava a la platja de les Marines - (foto 3)
Nules hissa la seua bandera blava a la platja de les Marines - (foto 4)
Nules hissa la seua bandera blava a la platja de les Marines - (foto 5)
Nules hissa la seua bandera blava a la platja de les Marines - (foto 6)
Pujar