elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El far de Nules estrena senyalització com a punt turístic marítim

El far de Nules estrena senyalització com a punt turístic marítim
  • L'objectiu és posar en valor aquesta edificació emblemàtica de la Platja de Nules

 Aquesta setmana s'ha instal·lat en la zona del far de Nules un panell informatiu amb el qual es vol posar en valor aquesta emblemàtica edificació de la Platja de Nules.

El panell està escrit en quatre llengües diferents, en valencià, castellà, anglés i francés, i en el mateix hi ha informació tècnica, característiques i dades sobre la construcció del far, a més d'un QR.

Davant la qual cosa, des de la Regidoria de Platges, M. José Esteban assenyala que “l'Ajuntament va sol·licitar a l'Autoritat Portuària de Castelló, com a entitat encarregada del far, la senyalització, de manera que amb aquesta actuació tant el consistori com l'Autoritat Portuària continuem treballant conjuntament per a posar en valor el patrimoni marítim-portuari del nostre municipi atés que el far és un símbol molt característic de les nostres platges”.

De fet, el far de Nules és un referent a nivell nacional ja que és l'únic far del territori espanyol, al costat del d'Irta, dissenyat per una dona. Així doncs, el far va ser projectat l'any 1988 per l'arquitecta Blanca Lleó.

Cal assenyalar a més que el far de la Platja de Nules forma part de la Ruta dels Fars de la Província de Castelló que promociona Port-Castelló-Autoritat Portuària de Castelló.

MÉS FOTOS
El far de Nules estrena senyalització com a punt turístic marítim - (foto 2)
El far de Nules estrena senyalització com a punt turístic marítim - (foto 3)
El far de Nules estrena senyalització com a punt turístic marítim - (foto 4)
El far de Nules estrena senyalització com a punt turístic marítim - (foto 5)
Pujar