26 de maig de 2020 26/5/20

Nules donarà mascaretes tèxtils als ciutadans que ho sol·liciten

Nules donarà mascaretes tèxtils als ciutadans que ho sol·liciten - (foto 1)
  • Es repartiran entre la gent que no pertany als col·lectius de risc

L’Ajuntament de Nules segueix amb el repartiment gradual de mascaretes entre la ciutadania inclosos els més menuts, per aquest motiu facilitarà mascaretes tèxtils entre aquelles persones que no es troben  en els grups de risc i que a hores d’ara encara no disposen d’aquest material de protecció.

Per tant, es pot fer la reserva trucant a les dependències municipals al número de telèfon 964 67 00 01, en horari de dilluns a divendres, excepte festius, de 9 a 14 hores, per a deixar les dades personals. De manera que, serà el personal municipal qui s’encarregarà de fer arribar les mascaretes als domicilis de totes aquelles persones que ho hagen sol·licitat prèviament.

“Portem dos setmanes repartint mascaretes d’acord amb la disponibilitat, per això es va començar amb els principals grups de risc, i aquesta setmana s’han repartit també per les principals zones comercials de la localitat amb l’intenció de poder abastir al major número possible de la població”, explica l’alcalde de Nules, David García.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar