elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules dona suport al centre logístic de ceràmica del grup STN

Nules dona suport al centre logístic de ceràmica del grup STN
  • Presentarà al·legacions a la planta fotovoltaica Arada Solar

 

L’Ajuntament de Nules recolza al grup del taulell STN en la projecció del seu centre logístic que preveu construir als termes municipals que limiten amb el de Nules com ara Moncofa i la Vall d’Uixó, i al de Xilxes, al mateix temps que es posiciona en contra de la planta fotovoltaica Arada Solar que la companyia de renovables Statkraft preveu construir a la comarca de la Plana Baixa, la xarxa d’evacuació del qual discorreria pel terme municipal de Nules.

En aquest sentit s’ha pronunciat l’alcalde de Nules, David García, a la reunió que ha tingut lloc hui a la Diputació Provincial de Castelló, a la qual ha assistit juntament amb la resta de representants de poblacions afectades pel projecte fotovoltaic Arada Solar com ara Xilxes, Moncofa, la Vall d’Uixó, Borriana, les Alqueries, Vila-real i Betxí.

Cal assenyalar que aquest projecte compta amb informes en contra tant del Consell com de diferents ajuntaments. De fet, l’alcalde assenyala que “l’Ajuntament de Nules presentarà també al·legacions al procediment corresponent a aquest projecte de macroplanta solar anomenat Arada Solar que afecta a gran part de la comarca de la Plana Baixa on s’inclou Nules”.    

 

 

 

Pujar