8 de desembre de 2019 8/12/19

Nules dona a conéixer la Ruta Biosaludable en la celebració del Dia Mundial del Turisme

Nules dona a conéixer la Ruta Biosaludable en la celebració del Dia Mundial del Turisme - (foto 1)

  Nules commemora el Dia Mundial del Turisme, que va tindre lloc el passat 27 de setembre, amb una marxa amb la qual es donarà a conèixer la nova Ruta Biosaludable i que coincideix amb la tradicional marxa contra el càncer que cada any organitza l'AECC Nules.

  Aquest acte està previst per al diumenge, 30 de setembre, "s'ha volgut fer coincidir la marxa contra el càncer amb la celebració del Dia Mundial del Turisme per a donar a conéixer la nova ruta biosaludable que discorre pel nucli urbà de la població, un circuit amb el qual es busca també la seguretat dels usuaris i la promoció del patrimoni local. En definitiva, volem impulsar el turisme biosaludable alhora que promocionem el nostre patrimoni turístic", comenta la regidora de Turisme, M. Jesús Gabaldón.

  La marxa eixirà a les 9.30 hores des de l'avinguda Rei En Jaume i passarà per la rotonda del Llaurador, la Granja, l'ermita de Sant Xotxim, l'església de l'Immaculada i el Mercat Municipal on els participants esmorzaran, a l'acabar l'esmorzar seguiran la ruta pel Jardí Botànic, el Convent, el Museu de Medallística, el Museu d'Història i la Capella de la Mare de Déu de la Soledat, i finalitzarà en la plaça Major on es troba l'ajuntament i l'església de Sant Bartomeu.

  La longitud aproximada d'aquesta nova ruta és de 3.834,66 metres i està pensada per a caminar i iniciar-se en el running, el recorregut és totalment urbà, accessible i bidireccional, "amb aquesta iniciativa es pretén millorar l'oferta d'oci de caràcter biosaludable amb unes condicions d'ús adequades mitjançant la qual es pot a més gaudir del patrimoni local", matisa la regidora de Turisme.

  La Ruta Biosaludable es va presentar a la Fira Internacional de Turisme (FITUR) d'enguany com un dels projectes que l'Ajuntament de Nules anava a ficar en marxa en aquest any 2018.

  ocultar
  Nules dona a conéixer la Ruta Biosaludable en la celebració del Dia Mundial del Turisme
  Pujar