4 de desembre de 2020 4/12/20

Nules dispara l'atur un 19% en l'últim any

Nules dispara l'atur un 19% en l'últim any - (foto 1)
  • El PP reivindica rebaixes fiscals per als veïns i professionals, així com un pla d'ajudes que incentiven l'activitat dels “qui són el motor d'ocupació”

Prop de 140 famílies de Nules han perdut la seua ocupació en l'últim any. Una xifra dramàtica si tenim en compte que al setembre de 2019 el registre d'aturats era de 580 i que en l'actualitat ha aconseguit els 719 aturats. “És urgent que s'activen rebaixes fiscals i que l'Ajuntament de Nules dirigisca tot el seu potencial a blindar als autònoms, pimes i micropimes que són motors d'ús de la nostra localitat”.

María Victoria Marzal , portaveu del PP a Nules, ha considerat “urgent” la necessitat d'activar aquests plans per a enfrontar un increment del 19% de l'atur en l'últim any. “Després d'aquests números freds hi ha moltes famílies que pateixen per a arribar a fi de mes. I ens trobem en un escenari crític que no s'espera millore en els pròxims mesos. Per aquest motiu és necessari anticipar-nos i actuar en aquells fronts que poden resultar eficaços a l'hora d'atallar la xacra de la desocupació”.

Les 139 famílies que en l'últim any han perdut el seu treball “es tradueixen en una demanda d'ajudes que està arribant a les portes de Serveis Socials”. Des del Partit Popular de Nules, “plantegem en plena pandèmia tres taules de treball per a atallar la crisi que la pandèmia havia aguditzat i en ple octubre l'alcalde i els seus regidors segueixen sense ingressar aquests fons als qui cada dia s'esforcen per donar servei i generar riquesa”.

“Continuarem donant suport a qualsevol acció que beneficie al teixit productiu de la nostra localitat. Recolzant als agricultors, que amb el seu esforç cultiven una terra que ens ha valgut un nom propi: la clemenules. I posant en valor als pilars econòmics d'un municipi que no mereix veure's arrossegat a la ruïna i a la desocupació perquè els polítics que gestionen l'ajuntament l'han tractat com un mas”.

Responsabilitat, rigor, sentit comú i “una estratègia clara dirigida a blindar el que més volem”, assenyala Marzal, “perquè Nules no mereix perdre perquè els qui hui governen s'han dedicat a malgastar els estalvis de tot un poble”.

Pujar