elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules convoca una nova edició del programa Hervidero de Empresas

Nules convoca una nova edició del programa Hervidero de Empresas
  • Busquen deu projectes amb potencial de creixement i ofereixen durant un any un espai físic per a desenvolupar el seu negoci

Nules convoca per cinqué any consecutiu el programa Hervidero de Empresas, del qual aquesta setmana s'han publicat les bases en el Butlletí Oficial de la Província (BOP), per la qual cosa les persones interessades poden presentar les seues propostes fins al pròxim 13 de desembre.

En concret, el principal objectiu de la posada en marxa d'aquest Hervidero de Empresas és detectar i seleccionar a un total de 10 projectes que compten amb un gran potencial de creixement en la localitat, de manera que per un període d'un any els projectes seleccionats comptaran amb un espai físic en el qual desenvolupar el negoci, un tutor per a la realització del pla d'empresa i formació específica impartida per personal especialitzat, a més de classes de coaching i finançament inicial per a l'empresa.

El regidor de Desenvolupament Local, César Estañol, explica que “per a la selecció dels projectes el jurat tindrà en compte l'originalitat de la idea i la diferenciació del producte, el coneixement del mercat i de la competència, la viabilitat tècnica i comercial, econòmica i financera, els llocs de treball que crearà i la innovació, a més de la diversificació de l'economia local, entre altres. Amb tot, gràcies al suport municipal els projectes seleccionats podran desenvolupar-se i ser una realitat en un període de 12 mesos”.

El Hervidero de Empresas està pensat per a persones del municipi de Nules encara que poden presentar-se d'altres poblacions però en el cas de ser seleccionades tant la societat com l'activitat hauran de ser domiciliades a Nules.

Aquest projecte compta amb una gran acceptació i és una de les apostes d'emprenedoria més importants de l'Ajuntament de Nules. De fet, moltes de les propostes presentades en les anteriors edicions són en l'actualitat empreses en actiu.

A més, es tracta d'una iniciativa que ha sigut pionera a la província de Castelló i que compta amb el suport de l'Escola d'Empresaris (EDEM), de la Llançadora d'Empreses de València, de la Universitat Jaume I, i de la Cambra de Comerç de Castelló, que formen part del jurat al costat de les empreses locals patrocinadores com Kerabén, Grespania, Huhtamaki o la Caixa Rural Sant Josep.

Pujar