19 de setembre de 2020 19/9/20

Nules convoca el III Concurs de Cartells sobre Violència de Gènere

Nules convoca el III Concurs de Cartells sobre Violència de Gènere - (foto 1)

  La Regidoria de Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament de Nules convoca la tercera edició del Concurs de Cartells "25 de novembre. Dia Internacional contra la Violència de Gènere" per a fomentar la sensibilització, la informació i la denúncia contra qualsevol acte de violència contra les dones.

  La persona guanyadora rebrà un premi dotat de 300 euros i s'estableix també una menció honorífica de 200 euros destinada a destacar la millor proposta elaborada per una dona o home participants nascuts o residents a Nules.

  "L'objecte d'aquesta convocatòria és seleccionar la imatge que identificarà tots els actes commemoratius de les Jornades contra la Violència de Gènere del 2017 que organitza la Regidoria de Polítiques d'Igualtat, així amb el cartell guanyador es realitzarà la campanya de comunicació i difusió d'aquestes jornades que tindran lloc al mes de novembre", comenta el regidor de Polítiques d'Igualtat, Antonio Romero.

  El termini d'admissió de treballs és de 25 dies naturals a comptar de l'endemà de la publicació de les bases en el Butlletí Oficial de la Província (BOP), cal destacar que aquestes bases van ser publicades el passat dissabte 7 d'octubre.

  Les obres s'han de presentar sense signar i sense cap dada que puga indicar l'autoria al Registre General de l'Ajuntament de Nules, i han d'estar dirigides a la Regidoria de Polítiques d'Igualtat.

  Les bases del concurs es poden trobar a la pàgina web i xarxes socials de l'Ajuntament de Nules.

  Pujar