elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules contractarà cinc joves desocupats durant un any

Nules contractarà cinc joves desocupats durant un any
  • Sol·liciten persones amb estudis d'Integració Social, Arquitectura, Biblioteconomia, Història, Dret, ADE o Relacions Laborals

L'Ajuntament de Nules està treballant en la posada en marxa del programa EMPUJU 2021 destinat a incentivar la contractació de persones desocupades del municipi menors de 30 anys.

En aquest sentit, es preveu contractar un total de cinc persones desocupades de la localitat que treballaran a l'ajuntament per un període d'un any. Així doncs, els perfils professionals que se sol·licitaran són una persona amb titulació de Tècnic en Integració Social; una altra persona graduada en Arquitectura; a més d'una persona titulada en Biblioteconomia amb un nivell alt de coneixement en valencià; també es vol contractar un tècnic AEDL amb titulació en Dret, ADE o Relacions Laborals; i a una persona amb titulació en Història.

De manera que, les persones interessades a formar part del procés selectiu, que tindrà lloc en les pròximes setmanes, han d'estar inscrites en l'oficina LABORA de la Vall d'Uixó amb el codi corresponent. Així doncs, el codi per al lloc de treball d'Integrador Social és el 37121069, per al d'Arquitecte el 24511016, per al de Bibliotecari el 29121018, el codi per a tècnic AEDL és el 37131014, i per al d'Historiador el 28221023.

Davant la qual cosa, la regidor de Polítiques d'Ocupació, Rosa Ventura, comenta que “aquest programa és una oportunitat laboral per a aquelles persones amb formació universitària menors de 30 anys que en aquests moments es troben sense treball, al mateix temps que els permetrà tindre experiència professional en l'àmbit de l'administració local”.

Pujar