27 de novembre de 2020 27/11/20

Nules contracta a tres persones aturades mitjançant el programa EMCORP

Nules contracta a tres persones aturades mitjançant el programa EMCORP - (foto 1)

  L’Ajuntament de Nules ha contractat a tres persones desocupades majors de 30 anys per un període de sis mesos per a la realització de serveis d’interés general.

  En concret, els perfils professionals contractats són dos auxiliars administratius que desenvolupen diferents tasques en els departaments d’Urbanisme i d’Atenció al Públic, i un peó per a la brigada municipal d’obres i serveis per a la realització de tasques de desinfecció.

  No obstant això, aquesta contractació s’ha realitzat mitjançant el Programa d’Iniciativa Social EMCORP que convoca LABORA Servei Valencià d’Ocupació i Formació de la Generalitat Valenciana i que ha atorgat a l’ajuntament de Nules una subvenció de 32.884,62 euros.

  Precisament hui l’alcalde de Nules, David García, i la regidoria de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura, han rebut a aquestes tres persones que s’han incorporat recentment al seu nou lloc de treball.

  Des de la regidoria de Polítiques d’Ocupació la seua edil manifesta la seua satisfacció davant la concessió d’aquesta nova ajuda, “gràcies a aquest tipus de subvencions podem portar a terme contractacions de persones desocupades del nostre municipi”.   

    

  Pujar