23 de setembre de 2020 23/9/20

Nules contracta a nou persones aturades amb 34.000 euros subvencionats pel SERVEF

Nules contracta a nou persones aturades amb 34.000 euros subvencionats pel SERVEF - (foto 1)

  L'Ajuntament de Nules ha contractat a nou persones aturades amb un import total de 34.000 euros subvencionats pel Servei Valencià d'Ocupació i Formació (Servef) de la Generalitat Valenciana.

  En concret s'ha contractat a un conductor de camió, dos fusters, quatre peons i dos pintors que realitzaran serveis i actuacions d'interès general per un període de sis mesos.

  Aquestes contractacions s'emmarquen en els programes EMCORP i EMCORD del Servef, davant açò mitjançant el primer s'ha contractat a un conductor de camió i dos fusters. Aquest programa de subvencions d'Iniciativa Social, que compta amb un import de 17.000 euros, està destinat a la contractació de persones aturades del municipi de Nules de llarga duració.

  Pel que respecta a l'EMCORD cal destacar que es tracta d'un programa de subvencions, amb una quantitat de 17.000 euros, enfocat a persones aturades d'almenys 30 anys i pel qual s'ha contractat a quatre peons i dos pintors.

  "Aquestes noves subvencions que ens ha atorgat el Consell amb les quals hem pogut contractar a nou persones en situació d'atur demostren una vegada més que el treball que des de l'Ajuntament de Nules es realitza en matèria de polítiques d'ocupació és el correcte", matisa la regidora de Polítiques d'Ocupació, Rosa Ventura.

  Pujar