elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules commemora la festivitat del 9 d’Octubre amb un homenatge al rei en Jaume I

Nules commemora la festivitat del 9 d’Octubre amb un homenatge al rei en Jaume I
  • La Reina de la Vila de Nules protagonitza aquest acte ofrenant una corona de llorer al rei Jaume I

MÉS FOTOS
Nules commemora la festivitat del 9 d’Octubre amb un homenatge al rei en Jaume I - (foto 2)
Nules commemora la festivitat del 9 d’Octubre amb un homenatge al rei en Jaume I - (foto 3)

Nules es suma un any més a les celebracions per a commemorar el 9 d’Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, i ho fa fet d’una manera especial, donat que per l’actual conjuntura sanitària per la Covid-19 no s’ha celebrat la tradicional Processó Cívica amb la qual la societat nulense eixia al carrer a acompanyar a la reial senyera des de l’Ajuntament fins a l’avinguda de Jaume I on tenia lloc  l’homenatge a Jaume I.

Per aquest motiu, l’acte homenatge ha comptat amb la participació de la Reina de la Vila, Jèssica Gozalbo, de l’alcalde de Nules, David García, i d’una representació dels diferents grups municipals que formen la Corporació Municipal: CeN, PP, PSPV-PSOE i Més Nules.  

Així doncs, la Reina de la Vila i l’alcalde de Nules han dipositat una corona de llorer davant l’escultura de Jaume I que presideix l’avinguda que porta el seu nom, després s’ha disparat coets.

“Enguany no hem pogut comptar amb una representació de la ciutadania però amb aquest acte institucional que hem celebrat l’Ajuntament de Nules ha volgut mostrar públicament les nostres senyes d’identitat com a poble valencià”, comenta l’alcalde de Nules, David García.

 

Pujar