elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules comença una campanya estival de control de velocitat

Nules comença una campanya estival de control de velocitat
  • S’instal·len radars mòbils en diferents punts de Nules, Mascarell i de la zona marítima

MÉS FOTOS
Nules comença una campanya estival de control de velocitat - (foto 2)
Nules comença una campanya estival de control de velocitat - (foto 3)

L’Ajuntament de Nules, mitjançant la Policia Local, ha iniciat una campanya de control de velocitat i de sensibilització per al compliment dels límits de velocitat en els diferents nuclis urbans. Per aquest motiu, s’han instal·lat diversos radars mòbils, cedits per la Direcció General de Trànsit (DGT), en diferents punts  tant de Nules, de les platges com de Mascarell.

Davant açò, l’alcalde i regidor de Seguretat i Policia Local, David García, comenta que “aquestes mesures s’han pres amb l’objectiu d’intentar  reduir la siniestralitat en aquells punts de les vies urbanes en les que es circula a més velocitat de la permesa. Així doncs, es tracta en definitiva d’una campanya de sensibilització impulsada per la Policia Local de Nules que es desenvoluparà durant tot l’estiu”.

No obstant això, cal recordar a més que el passat mes de maig van entrar en vigor els nous límits de velocitat  que van significar la reducció de 50 km/h a 30 km/h en vies d’un sol carril per sentit i de 20 km/h on no hi ha diferència d’altura entre la calçada i la vorera.

 

Pujar