13 de desembre de 2019 13/12/19

Nules comença la campanya especial de desinsectació per a panderoles

Nules comença la campanya especial de desinsectació per a panderoles - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Nules comença la campanya especial de desinsectació per a panderoles - (foto 2)

  Aquesta setmana han començat els treballs emmarcats en la campanya especial de desinsectació per a panderoles i desratització en embornals i zones privades i públiques ubicades a la via pública de la localitat.

  El tractament es farà al llarg del mes de desembre per l'empresa Lokímica, responsable del control de plagues a Nules, "es tracta d'una actuació de prevenció, de manera que quan torne la calor als mesos de primavera, que és quan es reinicien els cicles reproductius serà més fàcil el seu control. Des de la Regidoria de Sanitat es treballa de manera constant en diferents campanyes preventives per a evitar qualsevol tipus de plagues", matisa el regidor de Sanitat, Antonio Romero.

  Amb aquesta actuació especial es pretén aconseguir una sèrie d'objectius com reduir el màxim possible la població de panderoles i rates, aquest tractament assegura que el seu efecte tinga una persistència de diversos mesos creant a més una barrera duradora davant d'infestacions noves. També es persegueix que en reiniciar el seu cicle reproductiu la població tant de panderoles com de rates del municipi siga baixa i fàcil de controlar en començar les campanyes ordinàries.

  ocultar
  Nules comença la campanya especial de desinsectació per a panderoles
  Pujar