6 de desembre de 2019 6/12/19

Nules celebra la processó en honor a Sant Bartomeu

Nules celebra la processó en honor a Sant Bartomeu - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Nules - Sant Bartomeu - Processó
  Nules - Sant Bartomeu - Processó
  MÉS FOTOS
  Nules celebra la processó en honor a Sant Bartomeu - (foto 2)
  Nules celebra la processó en honor a Sant Bartomeu - (foto 3)
  Nules celebra la processó en honor a Sant Bartomeu - (foto 4)

  El dia 24 d'agost és dia de festa major a Nules i prova d'açò és la gran quantitat de veïns que en la tard nit d'ahir divendres es van congregar, com cada any, per a festejar al seu patró Sant Bartomeu. Així, tal com mana la tradició, la processó i la Missa Major van ser els actes religiosos més importants d'estes festes del mes d'agost, sens dubte el mes fort de la ciutat.

  En tan esperat acte ha participat el govern municipal i la corporació, així com la Reina de la Vila, Eva Grande i la seua cort d'honor, al costat de les penyes i veïns i veïnes. En finalitzar s'ha disparat la ja tradicional 'mascletà' de focs artificials en la Plaça Major.

  No obstant açò els actes festius encara no han arribat al seu final a Nules. Per davant encara queden dies de festa amb plats forts com el concert de Camela de hui dissabte, les exhibicions taurines, el tancament de vaques i també el bou embolado. Cal destacar que en el concert de Camela es tornarà a engegar el nou 'Punt Violeta' engegat per part de l'Ajuntament amb la finalitat de previndre i informar davant possibles actes de violència masclista, assetjament sexual o discriminació LGTB.

  El punt es final se celebrarà definitivament el diumenge a les 19:30h en l'epicentre de Nules, on el grup Supersingles actuarà en la Plaça Major a manera de colofó del mes més actiu de l'any en la ciutat.

  ocultar
  Nules celebra la processó en honor a Sant Bartomeu
  Pujar