elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules celebra la primera Nit de l'Art Jove per a promocionar als artistes locals

Nules celebra la primera Nit de l'Art Jove per a promocionar als artistes locals
  • Es realitzarà el divendres 9 de desembre en el Museu d'Història Vicent Felip Sempere

MÉS FOTOS
Nules celebra la primera Nit de l'Art Jove per a promocionar als artistes locals - (foto 2)

Tallers, exposicions, actuacions i altres mostres artístiques formaran part de la I Nit de l’Art Jove que tindrà lloc a Nules el pròxim divendres 9 de desembre.

En concret, el Museu d’Història Vicent Felip Sempere albergarà, entre d’altres, una exposició amb diferents creacions de l’alumnat del departament d’Arts Plàstiques de l’IES Gilabert de Centelles de Nules, a més de mostres d’altres joves com ara “Fes realitat les imatges de la teua ment” de Ramon Fandos Planelles; “Son Mockups” de la dissenyadora gràfica Victoria Martínez Valls; “Disseny de roba i complements” d’Esther Bruno Portalés; o “Dissenys per la Igualtat” de Marina Avariento Vicent.

Així mateix, hi haurà també tallers creatius com ara el “Taller d’iniciació al tatuatge”; “Fes realitat les imatges de la teua ment” o el “Taller de còctels sense alcohol”.  

Des de la regidoria de Joventut, Gabriel Torres, assenyala que “l’objectiu d’aquesta nova iniciativa és donar protagonisme i promocionar els joves artistes del municipi i apropar la cultura de proximitat a la població. En definitiva, es tracta d’una mesura que està contemplada al pla municipal de joventut”.

Cal destacar, a més, que la Nit de l’Art Jove compta també amb la col·laboració d’altres departaments del consistori com ara Cultura, Patrimoni o Museus. 

Pujar